Nákupní centra

Diskuze o nákupních centrech v Česku.

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Palladium zacina
OdeslatNapsal: Pát 07. Pro 2007 12:43:26 
Administrátor

Palladium Praha je jedno z nejnovějších nákupních center, nedávno otevřelo své brány. Většinu návštěvníků zarmoutilo, že tam nenajdete dětský koutek. Některé lidi štve, že bylo centrum vybudováno z historické budovy uprostřed centra. $$$ $$$ $$$

Jaké máte další zkušenosti a názory na toto kontroverzní nákupní centrum?

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Palladium zacina
OdeslatNapsal: Pát 07. Pro 2007 12:49:05 

Ještě jsem tam nebyla, ačkoliv to mám 3 stanice tramvají od zaměstnání. Podle fotek to vypadá moc dobře. Děti zatím nemám, tak mi absence dětského koutku nevadí. Jinými slovy bych asi ani nesvěřila dítě někam, kde se pohybují tisíce lidí.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
OdeslatNapsal: Úte 18. Pro 2007 19:11:57 

Tak jsem byla dneska v Palladiu a nejsem z toho moc nadšená. Je to tam sice takové velmi líbivé, tedy spíše kýčovité a vyvolává to ve mně klaustrofobické pocity. Hodně obchodů, pěkné bludiště, přemrštěné ceny. Možná těch dojmů bylo na první návštěvu moc. Nenašla jsem tam bohužel obchod se zaměřením na elektro, což byl zrovna důvod mojí výpravy.
A záchody nejsou zrovna extra. Sledovala jsem ukazatele u stropu a WC nikde, musela jsem se až podívat na mapu. Šlo se tam takovou úzkou uličkou, že se tam sotva dva lidi vyhnuli, nahoru po schodech.
Když jsem pak dojela na Chodov a srovnala tyhle dvě nákupní centra, tak jsem si řekla "zlatý Chodov". Chodby jsou tam široké, dostatek WC, dobře osvětlené, nebliká tam tolik světel a není tam tolik kýčovité výzdoby.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
OdeslatNapsal: Stř 19. Pro 2007 9:58:21 
Administrátor

Mravenec: Jak vypadala vnitřní architektura, narazila jsi i na nějaké expozice vykopávek, co tam byly nalezeny? Osobně mě Palladium láká tímto, ale bojím se, že tam najdu nejvýš jednu vitrínku. :ugeek: :ugeek:

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
OdeslatNapsal: Čtv 20. Pro 2007 11:11:10 

Upřímně řečeno jsem to tak podrobně nezkoumala, protože je to tam na mě moc velká snobárna. Takže nejdřív jsem hledala záchody, pak jsme prošli knihy a sportovní potřeby, prolezli jsme to tak nějak odshora dolu svižným tempem a když jsme nenašli prodejnu, kde by měli televize, tak jsme zase šli. Možná na mě padla ta vánoční atmosféra, jak se všude tlačej lidi, ty davy mi nedělají dobře a vzbuzuje to ve mně akorát pocity naštvání.
Jinak vnitřní architektura...to myslíš ten kus baráku, co je v takovém "átriu", jako to je moc hezký, hlavně zvenku je to hezký. Řekla bych že to dobře zapadá do historického centra.

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
OdeslatNapsal: Čtv 17. Led 2008 0:39:38 
Zdravim vas vsechny nespokojene rodice kteri marne hledate detsky koutek.Detsky koutek samozrejme v Paladiu bude,mozna ze uz i je,mel by byt nahore v poslednim patre u nejakeho baru... :lol: :-8 ....
Dale parkovani zdarma v centru je asi logicky nemyslitelne,ze!
Hrozne me zarazi ze tolika lidem tam chybi MCo a KFC....Ja zase tleskam ze jeste nekde kromne Flori je rychle obcerstveni s rybama.Rozhodne to o necem svedci :lol: .
Ja jsem s Paladiem nadmiru spokojena.Puze to co bych vymenila je hypermarket.Misto Alberta ktery je trapne jeste pod Kotvou tam dala neco co je tesko sehnatelne v centru a to treba Interspar.
Tod muj nazor.
Tak prijemne nakupovani nam spokojenym...!

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací