Nákupní centra

Diskuze o nákupních centrech v Česku.

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nahoře huj, dole fuj
OdeslatNapsal: Pát 08. Úno 2008 19:16:47 
Dnes jsem potřeboval se svými dvěma dětmi v Palladiu na toaletu. Nejen, že jsem kroužil napříč několika patry a měl strach, aby to vydržely, než tam dorazíme. Asi po 10 minutách jsem pánské WC objevil, ale v takovém stavu, že jsem měl strach tam děti posadit. Ani nemluvím o strašlivém zápachu, utržených prkýnkách a rozbitých splachovadlech a nespláchnutých... Úroveň každého obchodu nebo restaurace se pozná podle kvality a úrovně toalet. Pokud bych podle nich posuzoval Palladium, tak bych musel říci, že je to opravdu příšerný podnik. Mára

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nahoře huj, dole fuj
OdeslatNapsal: Sob 01. Bře 2008 15:19:49 
To jak popisujete na těch záchodech tak zato nemůžou pracovníci úklidové firmy ani údržby ale
pouze naši spoluobčané ( DOBYTEK ) . p.s šáhnete si každý do svědomí !!!!

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nahoře huj, dole fuj
OdeslatNapsal: Stř 18. Úno 2009 13:08:11 
Co se týče toalet, měli by zde být určitý higienický standart. Mám malé děti a je těžké je držet tak aby nesedali na sedátka. Myslím si že takové velké nákupní středisko by mohlo investovat do lepších toalet. Tedy aspoň do dámských toalet,kde je pro ženy velice důležitá hygiena. Dnes už i obyčejné restaurace mají na toaletách takové ty jednorázové sedátka, které nás i děti chrání před nemocemi. :-?

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací