Nákupní centra

Diskuze o nákupních centrech v Česku.

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Výtka
OdeslatNapsal: Úte 04. Lis 2008 20:44:48 
Žádné označení podlaží. člověk se pohybuje v prostoru a vůbec neví na kterém podlaží se nachází. Nikde nejsou hodiny, nebo nějaký zřetelný ukazatel času.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Výtka
OdeslatNapsal: Sob 06. Čer 2009 21:41:02 
souhlasím s Milanem. já jsem byla v Palladiu asi čtyřikrát a popravdě pokaždé jsem měla pocit, že tam zešílím. hledala jsem konkrétní obchod a když už jsem ho po nějaké době našla, tak jsem nevěděla jak se k němu dostat, protože ty eskalatory udělal nějaký chytrák, takže něž vůbec najdete ty správné eskalatory...to je taky hrůza.
snažili se sice snad o největší obchodní centrum v ČR, ale podle mého názoru to uvnitř vyřešili dost zmateně. opravdu nikdy nevíte, kde jste a ztratit se tam je opravdu velmi jednoduché. přitom by stačilo jen udělat eskalatory ze všech pater do každého patra na jednom místě a ne, aby ste museli chodit do kolečka a hledali ty správné schody.
chápu, že někomu se to tam může zdát velmi dobré, ale já osobně hodnotím Palladium spíše negativně. obchody sice dobré, ale když tam člověk nakupuje tak furt řeší, kde je a jak se kam dostane a je z toho akorát nervní a otrávený.
jo a navíc....nevíte náhodou jaké jsou oficiální stránky Palladia? jestli teda nějaké vůbec jsou. hledám jeden obchod, který tam právě je, ale žádné oficiální stránky se mi nenašli, což vidím jako také obrovské mínus. většina obchodních center má své stránky, kde mají kompletní přehled všech obchodů a odkazy na jejich internetové stránky, ale u Palladia jsem nic takového nenašla.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací